Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele alınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de yan düzenır.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yangın kapısı yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste mürtefi kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım kayranı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page